Pokervinster

För att vinna i poker krävs det lite mer än bara tur, här behöver du erfarenhet, ett sinne för ekonomi och is i magen. Visst man kan ha tur i poker och vinna stort utan att ha spelat så länge men det är ovanligt och inget att lita på. Det som gäller är att öva, öva och återigen öva för att bli ett riktigt pokerproffs. Först då kan du bli en storvinnare i poker.

Många är det som drömmer om att bli så pass duktiga på poker så att dem kan försörja sig på det eller bara vinna en stor vinst som räcker ett bra tag. Det man behöver tänka på är att det egentligen är ganska få som kommer så långt. Det gäller nämligen att ha ett bra startkapital, stort tålamod och att vara beredd på att man då måste lägga ner ett visst antal timmar i veckan på att spela. Men det finns dem som har lyckats och dem tänker vi presentera här, både för att det är kul att veta och för att du som spelar ska få lite hopp om framtiden.

Tittar man på den svenska pokervärlden så är det definitivt Martin de Knijff som ligger i toppen. Han kunde åka hem med 2,7 miljoner dollar efter att ha knipit åt sig förstaplatsen i World Tour Championship 2004. På andra plats hittar vi Erik Friberg som hamnade på åttondeplatsen i Poker VM 2006 där han vann så mycket som 1,9 miljoner dollar.

När man tittar på de allra största pokervinsterna genom tiderna utomlands så finns det en australiensare som lätt räknas som storvinnare. Det är Joseph Hachem som vann hela 60 miljoner kronor då han vann Poker VM 2005. Vinner man så mycket så är det nog inte så svårt att försörja sig sedan.