Bingovinster

När man spelar bingo så kanske man inte förväntar sig några riktiga storvinster. Insatserna är inte så stora oftast och det brukar mer handla om att man vinner lite och ofta. Men ibland smäller det.

När ett bingospel online eller i hall har en progressiv jackpot, då kan det verkligen bli riktiga storvinster att tala om. Den allra största i Sverige, ja faktiskt hela Skandinavien som har delats ut genom tiderna vanns i februari 2010. Då var det en kvinna som vann en jackpot vinst på hela 1,3 miljoner kronor. Dem kammade hon hem genom att spela på den kända bingosajten MariaBingo.

När man spelar bingo gäller det att vara snabb i tanken men ändå ha tålamod. Man vinner i regel inte mer för att man köper fler brickor. Det kanske ökar sannolikheten för att vinna men bara marginellt i det långa loppet. Bingo är ju ett spel som man mest spelar för att det är roligt, att vinna stort är mest en chans som sitter som ett plus i kanten.

Även utomlands har det förekommit storvinnare i bingo, det var år 2008 som den stora skrällen kom. Då var det två kvinnor som länge spelat tillsammans på samma bingohall i Wales i flera år. Dem lyckades vinna den största jackpotten någonsin i bingo på hela 14 miljoner kronor, där kan man verkligen snacka om tur. Självklart var det en bingohall som ingick i ett större nätverk med en verkligt maffig progressiv jackpot.